Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Voor uw vragen over de corona zelftest en andere gerelateerde vragen kunt u het contactformulier invullen. Wij gaan dan aan de slag om u zo goed mogelijk te helpen.

Wij proberen binnen 48 uur (op werkdagen) te reageren op de e-mail.

 • info@corona-tester.nl

 • +31 (0)76 763 1953

 • Konijnenberg 37
  4825BC Breda
  Nederland

Over ons

Afgelopen tijd was het een hele klus om je naasten te bezoeken. Want wie weet? U had natuurlijk (kwetsbare) mensen kunnen besmetten. Vanaf nu kunt u met iets meer zekerheid bezoeken brengen aan uw familie en vrienden. Met de corona zelf sneltest weet u binnen 15 minuten of u besmet bent met het coronavirus. 

Corona-tester.nl is een webshop die voorziet in de behoefte om zelf een corona sneltest af te nemen. De webshop is ontstaan doordat er een grote behoefte is naar corona zelftesten. Op Corona-tester.nl vindt u twee soorten corona sneltesten met duidelijke instructies bijgevoegd om de corona zelftest op een juiste manier af te kunnen nemen. Vindt u de neusuitstrijkjes vervelend? Geen probleem! Op corona-tester.nl kunt u ook een speekseltest bestellen om te testen of u besmet bent met het coronavirus. 

Het is onze missie om de mogelijkheid te creëren dat mensen weer op een verantwoorde manier op bezoek kunnen gaan bij familie en vrienden. 

Corona-tester.nl is onderdeel van CallStars Products B.V.

U kunt de test gebruiken als u op een verantwoorde manier weer bezoeken wil brengen aan uw naasten. De test kan niet gebruikt worden als u symptomen hebt die gerelateerd zijn aan het coronavirus. Dan dient u een PCR test af te nemen bij de GGD.

In het zelftestpakket zitten alle benodigde hulpmiddelen om de test zelf gemakkelijk uit te voeren:

Neusuitstrijkje 

 • Neem neusslijm af met het wattenstokje (neusswab). Hiervoor doet u het wattenstaafje zo’n 2 tot 2,5 cm in de neusholte en draait u 5 keer.
 • Houdt het wattenstaafje met slijmmonster enkele seconden in de meegeleverde buffervloeistof.
 • Doe daarna twee druppels in de testcassette.
 • Zet de timer op 15 minuten en lees de testuitslag af aan de hand van een aantal streepjes. 1 streepje betekent negatief, 2 streepjes betekent positief. Ziet u 2 streepjes verschijnen dan heeft u dus corona. Blijf thuis in quarantaine! Meld een positieve uitslag bij de GGD of uw huisarts.

Speekseltest 

 • Vang het speeksel op in de bijgevoegde cassette. 
 • Vervolgens meng je het extract met het speeksel. 
 • Schud de buffer goed zodat het speeksel en het extract goed met elkaar mengen.
 • Doe daarna twee druppels in de testcassette.
 • Zet de timer op 15 minuten en lees de testuitslag af aan de hand van een aantal streepjes. 1 streepje betekent negatief, 2 streepjes betekent positief. Ziet u 2 streepjes verschijnen dan heeft u dus corona. Blijf thuis in quarantaine! Meld een positieve uitslag bij de GGD of uw huisarts.

Ga bij een positief testresultaat onmiddellijk in quarantaine en neem contact op met uw arts of maak een afspraak bij de GGD voor een test. 

Dit positief resultaat moet steeds bevestigd worden door een PCR-test!

U bestelling wordt dezelfde dag verzonden als u voor 16:00 besteld. Het is afhankelijk van PostNL hoe snel u het pakketje binnen heeft. Vaak zal dit de volgende dag zijn, maar hou er rekening mee dat het pakketje een dag vertraagd kan zijn bij PostNL.

Helaas is het niet mogelijk om de bestelling te retourneren. De corona sneltesten vallen onder een hygiëne product en deze kunnen niet retour genomen worden.

Voor een groot zakelijke bestelling kunt u het beste contact opnemen via:

Info@corona-tester.nl. U ontvangt dan een offerte op maat.

De zelftest mag door iedereen gebruikt worden. Het is wel belangrijk om de gebruiksinstructies goed te lezen voordat u de zelftest afneemt. Bij een positief resultaat dient u altijd contact op te nemen met de GGD voor verdere instructies.